Питбул нападна малко кученце в близост до детска градина

На гледката свидетели са станали десетки родители

24.07.2020 | 22:42 Редактор: Ралица Братанова
Питбул нападна малко кученце в близост до детска градина

Жители на Варна настояват за преместване кучешка градинка, след като питбул нападнал по-малко куче, предаде Агенция„Фокус“, цитирана от "Черно море".  Инцидентът е от преди няколко дни в района на училище "Елин Пелин“, в непосредствена близост до детска градина.

Именно там се намира и градинката, която е обособена за разхождане на домашни кучета. В злополучния ден, куче от породата питбул е успяло да се измъкне от ограденото съоръжение и се е нахвърлил върху по-малко домашно куче и за секунди го е убило.

 На гледката свидетели са станали десетки родители, които са били в непосредствена близост до градинката със своите деца.

"Всичко се случи за секунди, малкото кученце загина. Често ходя там, но повече няма да заведа децата. Нямаше много кучета в заграждението, питбулът изрови дупка и за секунди мина изпод оградата, другият човек минаваше между детската площадка и кучешката, държеше малко куче, от страх го пусна, явно с надежда да успее да избяга, но питбулът го захапа и не го пусна, докато собственикът не дойде. Не знам какво му направиха, мисля че го поля с вода или бира, за да може да го пусне, но вече беше късно за малкото куче. Гледката беше ужасна и беше пълно с деца“, разказа очевидец на случая.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ
преди 3 години