13-и ден протестиращи скандират "Оставка" в центъра на София

Демонстрантите пред НС с шествие до Министерския съвет

21.07.2020 | 13:32 Редактор: Тодор Петров

Продължава гражданското недоволство срещу управлението на страната. И днес протестът е пред парламента, а исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор. 

Около 11 часа протестиращите блокираха движението по бул. "Цар Освободител". След това протестът им премина в шествие към Министерския съвет. Хора се събраха и пред сградата на президентството.

"Трябва да се променят нещата в България. Стига с тази корупция, стига с това беззаконие... Всеки ден съм тук и вчера от сутринта до вечерта", сподели една от протестиращите. 

Малко преди началото на гласуването на вота на недоверие, демонстрантите блокираха движението по булевард "Цар Освободител". Те пресичаха пешеходната пътека, а в знак на недоволство някои от тях дори седнаха на жълтите павета. С лице към парламента протестиращите скандираха "оставка",

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 3 години
Само така! Няма да се размине. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 3
ЕК и ЕП
преди 3 години
Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви Сигнализирай за неуместен коментар