Караянчева: Радев е разединител, уверена съм, че има готов служебен кабинет

По думите ѝ критиките към властта са нещо хубаво, но трябва да се отбележи и постигнатото

18.07.2020 | 15:19 Редактор: Ивет Арабова

Демокрацията е най-ценното нещо. Всеки човек има право да иска по-добър живот. Затова и протестите са нещо нормално. Ето защо ние, политиците, трябва да чуваме мнението на хората и да търсим начини за удовлетворяване на техните искания. Това заяви членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя посети Перущица, където обсъди с граждани от цялата Пловдивска област актуалната политическа обстановка. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Хубаво е, когато някой критикува властта, да отбелязва и какво е направено за България през последните 10 години. Този период съвпадна с управлението на ГЕРБ и по време на него страната се преобрази. Построиха се стотици километри магистрали, подобри се средата за живот във всички населени места, над 600 млн. лв. се дадоха за образователна инфраструктура, всяка година устойчиво се увеличават доходите. Доказахме, че знаем и можем да развиваме България по европейски. Разбира се, винаги може и още“, коментира Караянчева. 

По думите ѝ икономиката на страната растеше с големи темпове, но тогава дойде коронавирусът и светът изпадна в криза, която нямаше как да ни подмине. "Лесно е да подадем оставка сега, но нали държавата ще трябва да продължи да работи и да предлага ежедневно решения за облекчаване на последиците от пандемията“, допълни тя.

Цвета Караянчева отбеляза, че сред мирно протестиращите граждани със справедливи искания се забелязват и някои стари муцуни, които са се провалили в политиката, а сега искат да влязат във властта през задния вход. "Дори съм уверена, че Румен Радев вече има готов служебен кабинет. Той е най-големият разединител на нацията от 30 години насам, макар и в Конституцията да има разписани съвсем други функции. Единение не се постига с вдигат юмрук“, уточни представителят на ИК на ГЕРБ.

Снимка: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Лисица,,,нагла и подла,,,Засрамете се,,,Народа не Ви иска!Не разбрахте ли?Оставка!Има доста умни хора от Вас!Жал Ви е за паричките! Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 3 години
Елементарна кърджалийска п...а,както каза г-н Борисов.Кой ти иска мнението за президента,птицо лекокрила!? Ти си един голям зарар за държавата! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Много благо говори тая лисица...за какво ли се гласи?! Сигнализирай за неуместен коментар