Недобросъвестни съседи паркират безобразно пред блок в София

И още от HelpBook: Коли минават на червено на столичен булевард

17.07.2020 | 16:43 Редактор: Анисия Иванова
Недобросъвестни съседи паркират безобразно пред блок в София

В платформата HelpBook.info получихме сигнал от наш редовен потребител, който е възмутен от липсата на контрол на преминаващите автомобили по големия столичен булевард „Овча купел“: „Изпращам Ви втори сигнал за тъмна кола, която премина на червено, направо през кръстовището с ул. "Народно хоро". Часът бе 14.30, но от високата скорост и уплахата, не мога да ви кажа номера, но мисля, че може да се види на камерата коя е колата. Времето е достатъчен ориентир, за да се прегледа записа от този ден 14.07.2020 г. Дано Господ пази пешаходците!“.

И още един сигнал - за междусъседските отношение в квартал „Свобода“. Недобросъвестни съседи взаимно си пазят паркоместа пред жилищен блок, като паркират по крайно неприемлив начин, отнемайки правото на ползване на всички останали, пишат недоволни читатели.

Ако видите нередност, с която се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook