Гешев: Няма да подам оставка

Според него, ако е харесван, това означава, че не си върши работата

16.07.2020 | 11:40 Редактор: Искра Ангелова

Не смятам, че трябва да си подавам оставката, за това, че си върша работата. Така главния прокурор Иван Гешев коментира исканата му от президента Радев оставка. 

"За България няма недосегаеми вече - тези, които купуват политици, включително журналисти, тези, които си плащат на кой не, за да могат българските граждани да бъдат бедни, да живеят в нищета и да бъдат ограбвани и убивани", заяви Иван Гешев.

Той подчерта, че гражданите имат право да бъдат недоволни.

"Но е ясно, че една немалка част от тях са организирани от тези хора, които описах. Ако ме харесват - това значи, че не си върша работата", коментира главният прокурор.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

3
33 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 6 месеца
Стига с тая мантра за Велико Народно Събрание. Прочети как се избира ВНС, как се гласува от него конституцията. Ще трябва да почакаш година -две, докато орела, рака и щуката във ВНС стигнат до общо становище. Гледахме този спектакъл в началото на 90-те. Един тия дни ми обясняваше, как ВНС трябва да смени конституцията до края на септември. Супер ! Не е достатъчно само да искаш. Трябва малко да се замислиш и да видиш кое и кога е възможно. Сигнализирай за неуместен коментар
2
32 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 6 месеца
1
32 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 6 месеца
Трябва да се свика Велико народно събрание, да се промени конституцията и да се измете този. Сега е моментът. Сигнализирай за неуместен коментар