Бременност след 35 г. и детски алергии – акценти в новото издание на "Форум бременност и детско здраве"

По време на новото онлайн издание ще бъдат обявени и победителите в класацията на Puls.bg

23.06.2020 | 11:20 Редактор: Искра Ангелова
Бременност след 35 г. и детски алергии – акценти в новото издание на 

Бременността след 35 години и детските алергии – акценти в новото онлайн издание на  "Форум бременност и детско здраве" на 27 юни 

Серията от онлайн издания на "Форум бременност и детско здраве" продължава да дават актуална и навременна информация на бъдещи и настоящи родители. На 27 юни, от 16:30 часа, ще се проведе третото онлайн издание, която ще се излъчва на живо в сайта на Puls.bg.  

Сред акцентите в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст. Кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години, необходими ли са допълнителни изследвания, които бъдещите майки над 35 години трябва да направят ще разясни д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение "Света София".

Този път "Форум бременност и детско здраве" ще даде думата на опитен професионалист, който ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката и дали това е мисия възможна. По темата водещата на форума Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg, ще разговаря с обичаната от много жени - Емилия Казълова.

Третото онлайн издание на "Форум бременност и детско здраве" на Puls.bg ще разгледа още една актуална тема, с която все повече семейства се сблъскват - детски алергии. Кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето – отговорите ще даде алергологът  д-р Тихомир Мустаков

Във всяко онлайн издание "Форум бременност и детско здраве" среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. На 27 юни за майчинството ще говори певицата и актриса Йоана Драгнева

По време на новото онлайн издание на "Форум бременност и детско здраве“ ще бъдат обявени и победителите в класацията на Puls.bg "Специалистите, на които имам доверие". За пета поредна година родители отличиха медиците и родилните отделения, които през годините са спечелили доверието им по време на бременността, раждането и грижите за децата.

Онлайн изданията на "Форум бременност и детско здраве" се организират с генералното партньорство на тъканна банка "Селена Целс" и с подкрепата на La Roche-Posay, Първа АГ болница "Света София", Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, къмпинг "Градина"

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; "Новите родители", "Дневникът на мама и татко", Bebok.eu, Mama mia, "Жената днес".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК