Авторът на компроматите срещу Борисов - провален политик, бивш съпартиец?

Нощни шкафчета дал Господ, те не са проблем да бъдат фалшифицирани, посочи Юлий Москов

22.06.2020 | 21:43 Редактор: Юлия Христова

Политически сблъсъци, война с компромати, снимки, аудиозаписи - кой за какво се готви?

За мен е обидно, една държава с 1300 години история не може да си позволи такова нещо. Имам предположение, но трябва да се докаже. Това каза за "Денят ON AIR" журналистът Юлий Москов.

Той попита дали аудиозаписът, разпространен като част от атаките срещу Бойко Борисов, е законен или не. 

"Ако има разрешение на съда - той би бил законен. Ако не е така, той е престъпление", допълни Москов за Bulgaria ON AIR.

"Много е вероятно авторът на снимките да е провален политик, бивш съпартиец с милиционерско мислене. Човек не държи никога такива пари в нощно шкафче, охраната нещо не е догледала. Коя охрана обаче, не е ясно", коментира журналистът.

По думите му възможна схема е някой изключително близък да е отишъл в къщата на Борисов и да е бил допуснат от охраната, въпреки че премиерът е спял.

"Нощни шкафчета дал Господ, те не са проблем да бъдат фалшифицирани. Снимката не е направена от жена - вижда се от начина, по който Борисов спи, че няма място за жена, няма и втора възглавница", допълни журналистът.

Няма икономическа среда, която да породи условия за предсрочни избори.

"Българите казаха - отиваме в Гърция, не ви искаме. Това е стачка на българите срещу родния туризъм", обясни събеседникът.

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК