Борисов за снимките: Което куче ме е залаяло, все е побесняло

Който спинка сладко, има чиста съвест, заяви премиерът

20.06.2020 | 15:00 Редактор: Александра Иванова

В Стара Загора премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира шеговито публикуваните снимки от спалнята му. Той направи това по време на партийно събрание със структурите от областта. 

"Който гроб копае, сам пада в него. Чували ли сте тази поговорка? Кой нож вади, от нож умира. Големи мъдрости и всеки един от вас със сигурност ги знае.  Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Бургаска народна поговорка", заяви Борисов.

Премиерът коментира и каква е причината да бъде атакуван по този начин.

"Който спинка сладко, има чиста съвест. Те много ясно защо го правят, но българският народ със своята мъдрост е пребъдил толкова години", каза премиерът. 

Борисов посочи още, че не се смята за незаменим.

"Виждате, че и без Цветан Цветанов може да се напълни залата – а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас, а до вчера заедно викахме "Победа и напред". Пожелавам му успех на политическия проект. Чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. Приятна игра", пожела Борисов на бившия си съпартиец.

Борисов получи подкрепа от членовете на партията, но сам обясни, че е в добра форма, въпреки разпространените компромати.

Вижте повече в репортажа на Христиана Стефанова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Дидо
преди 3 години
Не знам за кучето,но ти си срам за България Баце! Сигнализирай за неуместен коментар