Системно паркиране в зелените площи на "зелена зона" в столичен район

И още от HelpBook - "Младост 3" прилича на сметище от боклуци

26.05.2020 | 15:55 Редактор: Анисия Иванова
Системно паркиране в зелените площи на

В платформата Helpbook.info получихме сигнал от район "Оборище“ за системно паркиране на един и същ автомобил в зелените площи на околоблоковото пространство.

Живущите в района заплащат годишни стикери, а прииждащите паркират, както сварят - в градинката между дърветата. Възмущението е, че не се осъществява никакъв контрол в тази част на междублоковото пространство, защото е "зелена зона", и въобще не се посещава от контролиращите - това всички го знаели и паркират необезпокоявани.

В поредния сигнал за заринати площи с боклук ни сигнализират за нетърпимото състояние около контейнери в район Младост 3, което продължава с месеци. Районът е добил вид на сметище поради нередовното извозване на отпадъците. Когато все пак контейнерите са изхвърляни, служителите никога не събирали огромните камари с боклуци около тях. Съчетано с безбройните бездомни кучета, които раздърпват всичко около контейнерите, и ветровете, които са често и силни, районът е заприличвал на сметище, според автора на сигнала.

Ако видите проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК