Сигнал преди сезона: Част от пътя към плаж Кабакум е затворен поради ремонт

Ако видите нередност, подайте онлайн в HelpBook.info

22.05.2020 | 22:33 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал преди сезона: Част от пътя към плаж Кабакум е затворен поради ремонт

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за проблем по пътя Варна - Златни пясъци. Ето какво пише в сигнала: "Пътят към плаж Кабакум в района на спирка „Ген. Заимов“ - до отбивката за хотел Ной, е затворен от 10.2019 - 7/8 месеца! Там е разкопано за полагане на канализация, но от поне 3 месеца нищо не се прави и е оставено разкопано, опасно - защото минават МПС-та и аз съм бил свидетел на затънала кола. Това беше единственият що-годе нормален достъп до района, сезонът ще започне всеки момент, а всичко е изоставено! Моля, проверете защо не се възстановява пътят и защо след като не работят изобщо са започнали и са го зарязали така безобразно. Благодаря предварително, надявам се да отговорят и най-вече да вземат мерки и да отворят пътя в най-скоро време!"

От същия район ни изпратиха сигнал за скъпа ограда, дълга поне 3-4 км, която огражда Природен парк „Златни пясъци“, която според нашия потребител няма никакви функции и предположението е, че е изградена, за да се оправдаят едни пари и някой да се обогати.

Ако видите нередност, подайте сигнал в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК