Дъжд и по-хладно време ни очакват до края на седмицата

В понеделник и вторник ще е ветровито

01.05.2020 | 07:18 Редактор: Ивет Арабова

Утрото ще е слънчево, но през деня ще се заоблачава и около и след пладне ще превалява и прегърмява на повече места около планините. В следобедните часове ще се развива купеста облачност В районите далеч от планините ще остане предимно слънчево. Максималните температури ще бъдат от 20 до 25 градуса. 

По Черноморието до ранния следобед ще бъде предимно слънчево. Впоследствие ще се заоблачи и е възможно да превали. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 21 до 23 градуса. Морската вода е с температура от 12 до 14 градуса. Вълнението ще бъде слабо, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В събота следобедни превалявания ще има около планините и в Източна България, а в нощта срещу неделя и в останалата част на страната. В неделя кратки валежи се очакват над планините и по Черноморското ни крайбрежие. Хладно ще е времето до края на тази седмица В понеделник и във вторник ще бъде и ветровито. Облачността ще е разкъсана и променлива. Отново ще превалява с условия за гръмотевици над Дунавската равнина. В сряда ще има повече облаци над южните и над източните райони със следобедни превалявания. 
 
Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК