Helpbook аларма: Отново неработещо улично осветление в "Люлин"

Според нашия зрител проблемите се появяват след валеж

10.03.2020 | 17:05 Редактор: Ралица Братанова
Helpbook аларма: Отново неработещо улично осветление в

В платформата на Investor Media Group за зрителски сигнали - HelpBook.info  за пореден път получихме сигнал за неработещо улично осветление в района на блокове 742,743, 744 в столичния квартал "Люлин". Според сигнализиралия ни зрител проблемите се появяват след валеж.

"Пак вали и от 2 дена лампите не светят. Осветлението в описания ареал се управлява от касета разположена на трафопост зад бл.743. Не трябва да си много умен за да съобразиш, че очевидно при валеж в касетата навлиза вода, която вероятно задейства някаква защита и подаването на ток към лампите прекъсва", пише той.

В случай, че забележите нередности от всякакъв характер около мястото, където живеете или преминавате, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook.info

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК