Сигнал от София: Черен дим от комин - денонощно

Въпреки топлото времето в Helpbook постъпи оплакване за мръсен въздух

04.03.2020 | 23:19 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от София: Черен дим от комин - денонощно

Въпреки затоплянето на времето през последните дни в платформата Helpbook.info постъпи сигнал за замърсяване на въздуха в столичен квартал.

Оплакването е заради недобросъвестен съсед, който се отоплява на твърдо гориво и гори отпадъци, като бълва задушлив дим: "Намирам се на улица Яна Язова 14. Някой живущ в отсрещния блок се отоплява на гориво или нещо подобно, бълва ужасен дим непрекъснато и е невъзможно да проветрявам спалнята, в която спи и 5 месечното ми бебе. Това продължава вече доста време - първоначално мислехме, че миризмата се носи от машините на строежа наблизо, но строежът приключи, миризмата остана, димът е видим от прозореца на спалнята ни. Миризмата е сякаш на изгоряло машинно масло или дизел; когато се върви по улицата, не се усеща, но в нашия апартамент - непрекъснато. Приложената снимка е правена на 2 март на обяд", пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК