Helpbook сигнал: Замърсяване на речното корито в Костинброд

Всякакви отпадъци са затлачили реката

17.02.2020 | 13:27 Редактор: Ивет Арабова
Helpbook сигнал: Замърсяване на речното корито в Костинброд

За последните два месеца два пъти в платформата на Helpbook.info получаваме сигнал от Костинброд за замърсяване на речното корито и дига от живеещите на ул. "Димитър Петков". От снимките ясно се вижда, че всякакви отпадъци са затлачили реката.

"Сигнализирам за продължаване на безотговорно замърсяване на речното корито и дига от живущите на улица "Димитър Петков", гр. Костинброд. Прилагам снимков материал, направен на 15.02.2020 г. Тъй като бях подал сигнал на 11.01.2020, но без никакви видими резултати и действия от Регионална инспекция по околната среда и водите, и Министерство на околната среда и водите (МОСВ)! Надявам се повторното сигнализиране да даде отклик и адекватни мерки, не може да се допускат такива неща, моля бъдете деятелни, хората продължават да замърсяват!", ни пише възмутеният зрител.

Ако видите нередност,  подайте сигнал  онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК