В навечерието на 8 декември: Всички хотели и механи в Банско - резервирани!

Двудневен пакет струват между 150 и 200 лева

07.12.2019 | 15:53 Редактор: Ивет Арабова

В навечерието на студентския празник механите и хотелите в Банско са резервирани на сто процента. Около 10 000  студенти от различни краища на България се очакват да пристигнат за 8 декември в курортното градче. Неслучайно местните наричат Банско "Студентската столица“ . 

Повечето от предлаганите куверти са за два дни с осигурена вечеря и празнична програма. Един двудневен пакет струва между 150 и 200 лева на човек. 

Повечето студенти, които са решили да купонясват в Банско са отделили между 300 и 500 лева. Има и такива обаче, които предпочитат по-непознати и по-евтини дестинации.

"Като видях там какви са цените и едва ли не ме беше срам че съм пожелала пари от нашите и да отида някъде да ги пръсна. Буквално мисля, че за три дни похарчих към 1000 лева", споделя студентка.

Собствениците на заведения в Банско се надяват и тази година студентският празник да премине без сериозни инциденти. Предвидени са и допълнителни мерки , за да бъде осигурено спокойствието както на празнуващите, така и на редовните клиенти.

Вижте повече в репортажа!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК