Замърсяване в района на Западен парк в София

Два сигнала от потребителите за състоянието там

02.10.2019 | 21:30 Редактор: Анисия Иванова
Замърсяване в района на Западен парк в София

В платформата на HelpBook.info ви представяме два сигнала за замърсяването в района на Западен парк в София

Първият сигнал е за спешната нужда от почистване в участъка от гара Захарна фабрика, в посока запад, непосредствено покрай територията на Западния парк. В предишен сигнал лицето е подало жалба към районната администрация за съдействие като е получило отговор, че почистването ще бъде извършено, но за съжаление това така и не се случило.

От изпратените снимки е видно, че това е точно така. През терена ежедневно преминават много хора, които посещават Западния парк, а гледката никак не е приятна.

В друг сигнал до нас отново е описана мръсотия и занемареност в района на Западен парк: "На 03.08.2019 изпратих този сигнал, но до този момент няма никакъв отговор от община "Илинден". Миналата година също сигнализирах на място в общината за проблема, но нямаше никаква реакция. Мястото не е почиствано и кастрено с години. Оттам минават много хора към Западния парк (откакто той съществува). Вече е толкова обрасъл тротоара, че се е превърнал в трудно проходима просека пълна с боклуци. Моля за вашето съдействие!“, пише нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в платформата на Investor Media Group.

Снимка: HelpBook