Сидеров намекна за заговор между ВМРО, НФСБ и Цветанов на местния вот

Според лидера на "Атака" доскорошният втори в ГЕРБ ще търси реванш

20.08.2019 | 19:50 Редактор: Ралица Братанова

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров намекна за заговор между Цветан Цветанов, НФСБ и ВМРО на местните избори. Според него доскорошният втори в ГЕРБ търси реванш срещу партията.

Като повод за изказванията си Сидеров посочва заявеното от бившия му коалиционен партньор Валери Сименов, че е водил разговори с Цветанов и намекна за нова патриотична коалиция.

Лидерът на "Атака" определи изказването на Валери Симеонов като революционно и прозря закана за извиване на ръце на ГЕРБ. 

"Вероятно това е някакъв реванш на Цветанов, вероятно по този начин искат да разклатят стабилността и чувството за власт на самия Борисов и да го накарат да се стресне", заяви Сидеров.

Преди дни Валери Симеонов заяви, че наесен НФСБ ще преразгледа подкрепата си за правителството, заедно с ВМРО, и не скри, че е имал разговори с Цветанов на Жеравна. 

По думите на Сидеров за местните избори Цветанов ще се опита да отнеме гласове от ГЕРБ за патриотите.

Според лидера на "Атака" след изключването му от парламентарната група на "Обединени патриоти" отново се е засилило влиянието на ДПС в парламента. Волен Сидеров е категоричен, че на местните избори "Атака" няма да си партнира с НФСБ и ВМРО.

Репортаж на Стилияна Георгиева. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК