От автомонтьор и разносвач на пици до Бурж Халифа в Дубай

Адам Иванов: Аз съм богат човек, защото имам щастливо семейство!

19.12.2019 | 10:30 Редактор: Тодор Петров

Една история за живота в пари и лукс, но под наем. 

"Няма граници за онова, което можеш да направиш в България" - тази мисъл връща Адам Иванов отново в родината, която напуска преди близо 20 години, когато е само на 16. Пребивава в Италия и Испания преди да замине за Дубай на ваканция за 2 седмици, които неусетно стават... 15 години. Бил е автомонтьор, разнасял е пици. Паралелно учи и не след дълго става част от хората, които превръщат пустинята в рай. 

"Мога да кажа, че съм изиграл една малка роля в това да се развие Дубай. Работех във фирма - довършвахме проекти. Тогава се строеше най-високата сграда в света - Бурж Халифа. Проектът ми е бил за последните три етажа", казва с гордост Адам пред Петя Кертикова. 

Макар и правил много пари от проекти за магазини на световноизвестни модни марки висок клас, шоуруми на луксозни спортни автомобили, петзвездни хотели и частни поръчки за шейхове на ОАЕ, Адам казва, че семейството е най-голямото богатство, което носи със себе си в България. 

"Аз съм богат човек, защото имам щастливо семейство. В България има всичко, България е богата. Един Дубай е изграден от нищото. Това, което има в България го няма в Дубай и колкото и пари да имаш, няма как да го създадеш в Дубай", споделя още Адам. 

В България той иска да остане със семейството си. Двамата със съпругата му, която е родена в Дубай, искат децата им да израснат тук. Казват, че имат всичко и не искат нищо повече освен здраве. 

Вижте цялата история на Адам Иванов във видеото!

Вижте ТУК всички епизоди на "Завърналите се с Петя Кертикова"!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК