Иван Гешев: Мартин Нотариуса е трeторазряден измамник, защо не направят комисия за Алексей Петров

Бившият главен прокурор не се познавал с Мартин Божанов

16.02.2024 | 11:13 Редактор: Елеонора Танева
Иван Гешев: Мартин Нотариуса е трeторазряден измамник, защо не направят комисия за Алексей Петров

Бившият главен прокурор Иван Гешев заяви, че не познава Мартин Божанов - Нотариуса. Той коментира и списъка, който се появи, на лицата, сред които и магистрати, посещаващи частния клуб.

"Този списък, ако е същият, най-вероятно някой депутат си го е написал, пуснал си го е сам и го съобщава. Направен е, за да дискредитира определен кръг хора", убеден е Гешев.

Той подчерта, че реформата в правосъдието и върнала нивото на престъпността от 90-те години.

"Съсипаха правосъдието, овладяха го политически и сега сме на ниво престъпност от 90-те години. Призовавам ги да направят комисия и за Алексей Петров. Защо не правят комисия за Алексей Петров - защо не е безопасно. Мартин Нотариуса е трeторазряден измамник, могат да си говорят каквото искат за него", заяви Иван Гешев.

Бившият главен прокурор беше категоричен, че не е ходил в клуба на Нотариуса, от 7-8 г. се движи с охрана на НСО и 4 г. е поддържал "хигиена на контактите".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
valvidenov@abv.bg
преди 2 месеца
Гешев, Гешев тази *** Мартин Божанов не е манифестирал в общественото простронство, че изключителен фактор за разлика от твоите болни фантазии. Как може да твърдиш, че полицията е виновна за неадекватните разследвания, като в НПК чл. 46, ал.2 пише - " прокупорът ръководи разследването и осъществява постоянен надзор за зоконосъобразност..." Някой наистина е треторазряден клоун ! Сигнализирай за неуместен коментар