Антъни Иванов употребявал марихуана с медицински цели в САЩ, в България не е пушил

Гадни, кофти решения, които се случиха, ме подтикнаха да направя такава кофти грешка, каза плувецът

08.02.2024 | 14:10 Редактор: Елеонора Танева

Плувецът Антъни Иванов направи сутрешна тренировка в басейна след прекия си сблъсък с полицията заради притежание на марихуана. Той беше хванат с него приятел, като общото тегло на откритата у двамата марихуана е 4 грама.

"Така се случи, че ни хванаха с още един приятел с много малко притежание на марихуана, след което ни заведоха в районното, където ни разпитаха. Казаха, че е маловажно, казаха, че никой от нас двамата не са видели да употребяваме, което беше и причината да ни пуснат за толкова малко време", обясни Антъни Иванов   

Двамата са привлекли вниманието на униформените с това, че са се готвели да пушат марихуана.

"Просто ни видяха на улицата и ни преджобиха. Момчето, което беше с мен, е в Академията на МВР, не знам как се случват нещата и на мен ми е доста притеснено за него, защото най-вероятно ще бъде изгонен, което е кофти", допълни плувецът.

Момчето от Академията на МВР се е опитало да избяга, но е било настигнато от полицаите.

"Гадни, кофти решения, които се случиха и може би всичко това подтикна до някаква степен да направя такава кофти грешка. Нямам обяснение, може би съвкупност от абсолютно всичко, което се случва и ме подтикна да направя нещо, което не трябва и осъзнавам, че не е правилно", каза още Антъни Иванов.  

Спортистът допълни, че никога досега не е употребявал марихуана в България: "В Америка съм употребявал по предписание на лекари за проблемите ми с рамото и за разтягане. Имам медицински документ, но в България, да, не очаквах да стане нещо такова за нещо толкова маловажно."

По случая е образувана преписка. А Иванов тази сутрин продължи тренировките си в плувния басейн на Благоевград. 

Вижте повече в репортажа.


1
1 rate up comment rate down comment 2
И от
преди 2 месеца
САЩ ли си донесе тая ждендърска хавлия? Сигнализирай за неуместен коментар