Координатор на ПП-Ветрино е арестуван при акция за наркотици, намериха крадено "Порше"

В ноето от него помещение има модерна оранжерия за отглеждане на марихуана

19.09.2023 | 22:32 Редактор: Елеонора Танева
Координатор на ПП-Ветрино е арестуван при акция за наркотици, намериха крадено

Координаторът на "Продължаваме промяната" в община Ветрино - Пламен Пенев, е арестуван при специализираната полицейска акция  във Варненско, където беше открита наркооранжерия. От щаба на партията във Варна казват, че той е бил не координатор, а редови член и бил помолен да се оттегли.

В наето от Пенев складово помещение са открили оранжерия за отглеждане на марихуана, както и автомобил, за който се твърди, че е откраднат, научи "24 часа". 

При операцията са иззети 923 растения, достигнали различен стадий на развитие, високо технологично оборудване, суха тревиста маса и материали за отглеждането им. В хода на операцията криминалистите установили и противозаконно отнет автомобил "Порше 911".

Кражбата е заявена на 31 август от собственика му в София. При огледа е изяснено, че върху идентификационните номера на колата е извършена интервенция. Материалите са докладвани на прокуратурата, която ще поиска от съда да определи за уличения постоянна мярка за процесуална принуда.

Основателни ли са протестите на земеделците и ще променят ли решението на властта за вноса от Украйна?

Не са основателни и няма да променят решението на управляващите, които имат силни аргументи за отмяна на забраната. Очаквам цените на храните да се понижат.
39%
Протестите са основателни и ще доведат до пореден обрат по казуса с вноса от Украйна. Решението обрича родните производители.
29%
Основателни са, но едва ли властта ще промени решението си. Вероятно отново ще им обещаят компенсации.
28%
Не съм достатъчно запознат с темата и нямам категорично мнение.
3%
Общо 1300 гласа

Снимка: МВР


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 7 месеца
Това е активно мероприятие на Путин, Бойко, Пеевски, Възраждане, Цончо Ганев, Карбовски, Киро брейка, Цанов, Нешка Робева, но може и Явор Дачков. Ахх... Сигнализирай за неуместен коментар