"Самонадеяност, граничеща с безразсъдство": Адриан Антонов остава в ареста

"Съжалявам за това, което се случи", каза младежът в съда

16.05.2023 | 11:01 Редактор: Петя Кръстева

Съдът остави за постоянно в ареста 18-годишния шофьор, блъснал и убил двама влюбени на пешеходна пътека в София. Днес в съдебната зала Адриан Антонов заяви, че съжалява за случилото се.

Адвокатът му поиска по-лека мярка - домашен арест, с мотива, че младежът няма криминални прояви, свири на китара в църковен хор и има доказателства, че по време на фаталния удар друг автомобил е пресичал перпендикулярно пътното платно.

Според експертизите шофьорът е карал с близо 100 километра в час, имал е книжка едва от два месеца. Блъска 24-годишната Ани и 22-годишния Явор, които загиват на място.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
0 rate up comment rate down comment 0
Филипов
преди 11 месеца
Законът трябва да е суров срещу умишлените убийци, а не да ги праща под домашен арест. Когато са налице брутални убийства като това, поради неразумно шофиране - виновникът заслужава нищо повече от строг тъмничен доживотен затвор. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Коко
преди 11 месеца
Само с едно съжалявам или извинявай не се връща човек от гробаВреме е законът да се промениЗа провинилите се за такива деяния да се счита за умишлено убийствоИ за тези които употребяват наркотични вещества и след това убиват хора със своите коли също да се счита за умишлено убийство Сигнализирай за неуместен коментар