Шофьор отнесе 6 автомобила на паркинг до детска градина в "Младост"

Възможно е пиян водач да се е разменил с момиче зад волана

13.03.2023 | 13:48 Редактор: Михаела Димитрова

Шофьор удари 6 автомобила на паркинг в столичния квартал "Младост 1" пред задния вход на детска градина "Сто усмивки". Инцидентът е станал около 3:00 часа тази сутрин.

Ударът е бил толкова силен, че една от колите е застанала перпендикулярно, а цялата ѝ предна част е смазана. Според очевидци шофьорът се е движил с превишена скорост.

Сигналът е подаден от потърпевша жена, която споделя, че се е събудила от силен тътен. Друг пострадал е извикан от органите на МВР. По думите му водачката на автомобила е била адекватна, но човекът, който е бил с нея вътре, е бил в нетрезво състояние. 

"Не мога да кажа дали е употребил алкохол, но предполагам, че е карал той и я е накарал да се сменят. 3:30 часа сутринта ми се обадиха от полицията, за да сляза долу, защото са ударени няколко коли. Видях, че момичето е на 26 години от протокола, момчето е 27-годишно. За 10 метра така са се засилили, че потрошават 6 коли, като първата и третата са най-много ударени. Дамата дори не се извини, въобще не ни обърна внимание", коментира потърпевшият Борислав.

Няма пострадали при инцидента, а тепърва ще се изчислява какви са щетите.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година