Полицаи намериха кокаин, скрит в бельото на жена в Самоковско

Служителите на реда открили и метамфетамин в дома ѝ, където живее с половинката си

12.12.2022 | 17:28 Редактор: Ирена Бакърджиева
Полицаи намериха кокаин, скрит в бельото на жена в Самоковско

Мъж и жена са обвинени за държане на значителни количества наркотични вещества, след като в бельото на жената са открити 54 грама кокаин, информира ОДМВР - София.

Разследването по случая започнало в късните вечерни часове на 8 декември. Към 22:30 часа, в хода на специализирана полицейска операция, криминалисти от ОДМВР-София и РУ-Самоков предприели проверка на лек автомобил "Сузуки", управляван от жител на с. Мала Църква.

В хода на последвалите процесуално-следствени действия полицейските служители открили в бельото на пътничката найлонов плик с бучка бяло вещество с тегло 54 грама, реагиращо на кокаин.

12 пликчета с бяло прахообразно вещество, реагиращо на метамфетамин, с тегло 6 грама криминалистите открили в дома на двойката. Те били задържани за срок до 24 часа, а по случая – образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Самоков, предаде "Фокус".

След приключване на действията по разследването двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за извършено престъпление и с прокурорско постановление им е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
йокин
преди 1 година
,,Шалварите й били,пълни,с,,бело''. Сигнализирай за неуместен коментар