Втора катастрофа с мигранти само за ден: След гонка в Бургас заловиха шестима бежанци (ОБНОВЕНА)

Сириецът, шофирал автомобила, е дал положителна проба за наркотици

22.11.2022 | 20:45 Редактор: Петя Кръстева

Поредна гонка и катастрофа на полицията с автомобил с мигранти. В Бургас около 20 часа служители от жандармерията се опитали да спрат джип, в който се превозвали осем мъже. Вместо да спре, водачът увеличил скоростта. 

В резултат започва преследване с полицията. В един момент каналджията загубил контрол и се блъснал в спряла кола. По време на преследването към патрула на жандармерията се присъединяват и екипи от градските управления. 

След пътния инцидент от автомобила избягали общо осем мъже - мароканци, седем от които са задържани. Последният от мигрантите се издирва от полицейските служители. 

Шофьорът е 44-годишен мъж от сирийски произход, представил английски документ за самоличност. Тестът му за алкохол е отрицателен, но тестът му за наркотици е положителен.


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Може би щеше да друго ако вместо празните уговорки само на ухо между Бойко и турците, да беше инвестирано наистина в нормална граница - техника софтуер, хора, качество. Но нали трябва да се краде от ЕС и на сега резултати. Сигнализирай за неуместен коментар