Страх в Перник след освобождаването на агресивния прокурорски син Васил Михайлов

Близките на Румен не вярват, че обвиняемият ще спазва мярката си за неотклонение

27.10.2022 | 18:58 Редактор: Искра Ангелова

Обвиненият за побой прокурорски син от Перник излиза от ареста, реши окончателно Софийският градски съд. Васил Михайлов ще бъде под домашен арест. Решението предизвика притеснения сред близките на пребития от Михайлов бивш футболист.

Името на Васил Михайлов нашумя след нанесения побой на бивш футболист от "Миньор" (Перник).

В началото на юни 61-годишният Румен Андонов беше приет в болница с двустранно счупена челюст. В социалните мрежи се появиха редица видеа, на които се вижда как 18-годишният прокурорски син проявява жестокост срещу различни хора.

След днешното решение на съда съпругата на пострадалия Румен признава, че продължава да живее в страх.

"Съпругът ми беше със счупена челюст на две места, в продължение на два месеца не можеше да пие вода нормално, защото челюстта беше притисната толкова здраво, че нищо не минаваше и със сламка. Сега вече от днес той няма да бъде нормален нито за него, нито за мен и децата ми, нито за всички, които са подали, каквито и да е било свидетелски показания и сигнали срещу Васил Михайлов", коментира Марияна.

Близките на Румен не вярват, че обвиняемият ще спазва мярката си за неотклонение. Според тях, въпреки че баща му беше понижен в длъжност, е останал в системата като редови прокурор и ще може да му гарантира протекции.

"В Перник не вярвам, че ще има полицай, който ще отиде и ще го провери дали той си е на място, или не е на място, или ще подаде сигнал, че видите ли, гривната сигнализира, че той е извън дома си", възмути се съпругата на пребития Андонов.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 1
ТиСамСиИзбра
преди 1 година
Не разбирам какъв е проблема. Народният глас избра ГЕШЕВ, ГЕРБ, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ. Следователно сами са си избрали уличното правосъдие и чадърчетататата. Не виждам причина да се оплакват. PEACE! Сигнализирай за неуместен коментар