Скандал и побой: Съседка разказа за самоубийството в Петърч

На няколко метра от новия дом на 34-годишния Стоян живеят родителите му

25.04.2022 | 17:42 Редактор: Тодор Петров

Среднощна акция в софийското село Петърч е събудила живеещите на ул. "Бузлуджа". 34-годишен мъж се барикадира в къщата си, а след това се самоуби. 

До фаталната развръзка се стигнало след скандал и побой над жената, с която живеел на семейни начала в Костинброд.

Тина Дивлева живее точно срещу дома на самоубилия се мъж. Разказва, че купил къщата преди няколко месеца. 

"На два пъти идва, разговаряхме. Каза: За два месеца ще дойдем и ще живеем. Полицаите минаха и ни казаха да не излизаме, да стоим вътре, защото в къщата има въоръжен мъж", разказа тя.

След малко се чува изстрел. Впоследствие става ясно, че е произведен от незаконно притежаваното оръжие от 34-годишния Стоян. Пристига екип от службата за борба с тероризма. Униформените влезли в сградата. 

"После пуснаха дрон и даже счупиха прозореца. Защото от къщата не се чуваше ни звук, ни стон", сподели съседката Тина. 

По информация на МВР младият мъж се е самоубил, след като преди това нанесъл побой над 25-годишна жена, с която живеели на семейни начала в къща в Костинброд. След като успяла да избяга от насилника си, жената подала сигнал в полицията. Прегледана е и в болница, но е освободена за домашно лечение, съобщиха от прокуратурата. 

Съседите само предполагат каква би могла да бъде причината за случилото се.  А на няколко преки от новия дом на покойния вече Стоян живеят родителите му. Съкрушен в двора на къщата беше брат му, който не пожела да застане пред камерата ни. 

Вижте повече в репортажа на Камелия Стоянова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Марио
преди 1 година
Да само че да кажат от каде. Има оръжие не законо от по големия мо брат които работи също в охранителна фирма и то охраняваща посолство. Продал мо оръжето за 100лв и даже мо. Предложил и афтомат и гранати. Това спят полицият и се правят че не знаиат Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Яне
преди 1 година
Не на семейни начела те имат брак ***. Първо си проверете информацията тогава говорете. И не се е самолбил а са го растрелях ли. Отряда не да се оправдават с самолбиство Сигнализирай за неуместен коментар