7 г. затвор за мъж, блудствал с малолетна, примамил я с пари и сладки

Подсъдимият е многократно осъждан

16.03.2022 | 17:51 Редактор: Теодора Патронова
7 г. затвор за мъж, блудствал с малолетна, примамил я с пари и сладки

35-годишен мъж е осъден на 7 години "затвор" за блудство с малолетно дете. Окръжната прокуратура в Кюстендил доказа вината на А.Ш.

Вечерта на 2 февруари 2021 г. мъжът се присъединил към компания в дома на негова позната, живееща в съседство. Освен приятелките на жената там били и четирите ѝ деца.

Около 22 ч. мъжът примамил малолетната ѝ дъщеря да тръгне с него, като ѝ обещал да даде 10 лева и сладки. Завел момичето в обитаваната от него къща, където извършил блудствени действия с него. Междувременно майката на детето дошла в жилището му и станала свидетел на случващото се.

Незабавно бил подаден сигнал в полицията, а впоследствие А.Ш. лично отишъл до органа на реда и съобщил за извършеното от него престъпно деяние.

Подсъдимият е многократно осъждан на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер. Последното деяние той е извършил при условията на опасен рецидив.

Наложеното от Окръжния съд в Кюстендил наказание "лишаване от свобода" той ще изтърпи при първоначален строг режим. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК