Разпространиха шокиращи кадри от побоя над отвлечената българка в Атина (+ВИДЕО)

"Звънна на детето ми да му покаже как ме удря", сподели Анна

04.01.2022 | 12:26 Редактор: Искра Ангелова

Българката Анна е била държана за заложник, отвлечена и пребита в Атина. Насилникът е предавал на живо побоя, заплашил е да взриви цяла сграда, а сега младата жена разказа пред гръцката държавна телевизия през какво е преминала.

С видими следи от свиреп побой по лицето, 30-годишната жена разкрива хрониката на ужаса, през който е преминала. Извършителят е 34-годишен египтянин, бивш неин партньор. А мястото е гръцката столица в първия ден от новата година.

"Той дойде и ме взе насила, влезе през прозореца, отиде в кухнята да вземе нож. После ме изведе на улицата, където ме дърпаше и биеше", спомня си тя.

Мъжът е нахлул в апартамента, в който тя работела като личен асистент. А всичко е заснето в шокиращо видео, където се вижда как извършителят удря жената.

"Той взе мобилния ми телефон и излъчваше на живо, за да могат всички да видят как ме е ударил и какво прави. След това той се обади на детето ми и му показа как съм и как ме удря", каза още потърпевшата.

Египтянинът продължил зверствата в неговия апартамент. И дори заплашил да взриви газова бутилка в кооперацията. Той бил пиян, сочи разследването.

Жената разказва, че пред дошлите полицаи крещял как ще я убие, независимо от силите на реда. Това продължило три часа. А преди да се стигне дотук, египтянинът настоявал двамата да се съберат. Образувано е досъдебно производство.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Кадър: YouTube / newsbomb.gr

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК