Задържаха британец, отвлякъл и изтезавал бившата си приятелка в Трявна

Мъжът нанасял удари с дърво по главата на жената

28.06.2021 | 11:49 Редактор: Здравко Черкезов
Задържаха британец, отвлякъл и изтезавал бившата си приятелка в Трявна

Гражданин на Великобритания е задържан за опит за убийство. В районното полицейско управление в Трявна е започнало досъдебно производство, а за случая е уведомена габровската Окръжна прокуратура. Това съобщиха днес от ОД на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден чрез телефон 112 на 25 юни в 10:15 часа. Според обаждането в къща в тревненското село Дървари 55-годишен мъж бил завързал въже около шията на 50-годишната си бивша приятелка, която била негова съгражданка, после я качил против волята ѝ в джип Grand Cherokee и се отправил в неизвестна посока.

Полицейски екипи се отзовали веднага на сигнала и около 30 минути по-късно, в гориста местност, намерили паркиран джип. На 200 метра навътре в гората полицаите забелязали, че мъжът нанася удари с дърво по главата на жената.

Извършителят бил задържан незабавно. Пострадалата е откарана в болницата с хематоми в областта на шията, охлузвания и синини, без опасност за живота.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Mike Manning
преди 1 година
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Adriana Riley
преди 2 години
Казвам се Адриана Райли и искам да уведомя всички за д-р Ogundele, страхотен магистър, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа след развода от 1 година, този човек е много мощен, чух за него в няколко коментара за него, свържете се с него, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber: +27638836445. Сигнализирай за неуместен коментар