Настаняват подсъдимата майка от Сандански в психиатрично заведение

Ще изследват обвиняемата за двойното убийство на децата ѝ 30 дни

03.02.2021 | 13:04 Редактор: Радостина Димитрова
Настаняват подсъдимата майка от Сандански в психиатрично заведение

Съдът е уважил искане на наблюдаващия прокурор на Окръжна прокуратура – Благоевград обвиняемата К.Д., привлечена към наказателната отговорност за убийството на малолетните си деца в гр. Сандански, да бъде настанена за изследване в психиатрично заведение за срок до 30 дни.

Тази мярка за процесуална принуда е предвидена в чл. 70 от Наказателно-процесуалния кодекс, съобщиха от прокуратурата.

Държавното обвинение е мотивирало искането си с необходимостта да бъде извършена повторна тройна психологична и психиатрична експертиза спрямо обвиняемата жена. Това се налага с оглед, че вече направената такава не е дала обосновани отговори на поставените въпроси, свързани със състоянието ѝ.

Съдът е определил обвиняемата К.Д. да бъде настанена в психиатрично заведение в Ловеч.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Дяков
преди 3 години
Защо така наречената ,, правосъдна система винаги има за цел да оневини престъпниците и да ги представи като жертви . То не беше домашно насилие , тормоз и други глупости . Например ако убиеш *** дето е нахапал детето ти до смърт получаваш поне две год. условно за нехуманно отношение към животните . А ако заколиш собствените си деца си с психически проблем . Не искам да кажа че това е нормално . Но бих я разбрал ако беше резнала зелката на мъжа си , а тая *** да посегне на децата си ... Сигнализирай за неуместен коментар