След убийството в Сандански: Съдът гледа делото за домашно насилие

На 19 ноември Кристина Дунчева умъртвила двете си деца на 3 и 5 години

17.12.2020 | 07:50 Редактор: Искра Ангелова
След убийството в Сандански: Съдът гледа делото за домашно насилие

Районният съд в Сандански ще гледа делото за домашно насилие, заведено от жената, убила двете си деца в Сандански. На 4 декември делото заведено от Кристина Дунчева, срещу бащата на децата си Георги Трайков беше отложено. 

Дунчева не се е явила в зала, а вместо това е била представлявана от адвоката си Маньо Алексиев. Георги Трайков също не се е явил, а защитникът му е помолил съда делото да бъде отложено, тъй като мъжът не е бил редовно призован. Пред журналисти адвокатът на обвинената за убийството на двете си деца, каза, че същата не помни нищо за тежкото криминално деяние, извършено по особено жесток начин. 

Единственото, което си спомня от злополучната нощ е, че с Георги Трайков са се скарали. На 19 ноември в жилище на улица "Скопие" в град Сандански, обвиняемата Кристина Дунчева умъртвила двете си деца на 3 и 5 години. Заради тежестта на престъплението, за което е обвинена, и лабилното ѝ психическо състояние Софийски апелативен съд прецени, че има реална опасност тя да извърши друго престъпление. 

Беше наложена най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК