Ранени полицаи: 1 час ни бомбардираха, бяхме крайно толерантни

Униформените разказват за сблъсъците с протестиращите

03.09.2020 | 13:50 Редактор: Юлия Христова

Трима от полицаите, пострадали при вчерашните размирици, разказаха какво точно се е случило и как се е стигнало до сблъсъците, както и какви физически травми са им нанесени. 

"Една от бомбите попадна между щита и лявата ми ръка, където се взриви и щитът беше счупен, ръката ми почна да кърви", разказа служителят на реда Стоян Димитров.

Иван Манев пък е пострадал, след като хвърлена бомбичка е паднала върху ръката му.

"Опитах се да я изтласкам, тя гръмна и ми изгори ръката. Полицията беше крайно толерантна. По едно време се чудих какво се случва, понеже около 1 час ни бомбардираха и чакахме началниците да кажат, защото ние се отбранявахме, но това е цял час бомби", обясни той.

Антон Христов от СДВР допълни от своя страна:

Това нещо, както и обидите, ги търпяхме в продължение на час и половина. Бяхме непрестанно подложени на тази бомбардировка. Лошото беше в случая, че тези граждани се бяха смесили с нормалните граждани.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Вашите началници са виновни, че са ви бомбардирали, защото са видели и знаели къде са боеприпасите, и вместо да вземат мерки, нарочно са оставили престъпниците да ви мачкат и бият. Сигнализирай за неуместен коментар