Трима задържани след екшъна пред Румънското посолство (видео)

Жената с две деца на задната седалка показала среден пръст, твърдят протестиращи

18.08.2020 | 07:03 Редактор: Тодор Петров

Напрежение между демонстранти и шофьор в 40-ия ден на антиправителствени протести в София. Трима участници в протестите снощи са задържани за проявена агресия към семейство. 

От полицията обясняват, че около 22 часа на телефон 112 е получен сигнал, че семейство с две малки деца е станало жертва на нападение на протестиращи на кръстовището пред Румънското посолство на булевард "Ситняково" в София. Протестиращи разказаха пред БНР, че когато отворили вратата на колата, жената им е показала среден пръст и обяснила, че вози две деца. 

Иначе след 20 ч. към сградата на Министерския съвет отново полетяха яйца. Протестиращите отвърнаха с викове "Оставка" на предложените от ГЕРБ реформи в Конституцията. Кръстовището е блокирано от палатковите лагери, разположени на булевардите "Цар Освободител" и "Дондуков". 

Днес се очакват нови изненадващи блокади на институции в София. А освен в София, на протест излязоха и в Бургас с искане за оставката на правителството.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
2 rate up comment rate down comment 1
В нормална държава
преди 3 години
Тези тримата нямаше да излязат от затвора. Това си е опит за убийство на дечица. Имало е стъкла върху тях. И това ми било борци за правото. Ако тези вземат властта, това ще е краят на България! Новата 1396... Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 5
Майка?
преди 3 години
Надявам се да сезират социалните за поведението на тази "майка". Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 2
За радост на Радев
преди 3 години
На двете малки дечица в колата пред Румънското посолство ще им остане душевна травма за цял живот. Дори Османските главорези не са се отнасяли така с невръстни деца. Вие сте ***! Не очаквам да го съзнавате. Сигнализирай за неуместен коментар