Напрежение на бул. "Ситняково": Жена опита да премине с кола през блокадата

В автомобила има деца, стъклото на автомобила е изпочупено 

17.08.2020 | 22:06 Редактор: Ивет Арабова
Напрежение на бул.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, ескалира на бул. "Ситняково". Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата. 

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея. 

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Униформени пристигнаха на мястото на инцидента, те бяха обградили колата на жената. По-късно протестиращите решиха да пропуснат автомобила, тъй като в него има малки деца. Той бе съпроводен от полицията към Първо районно управление.

ситняково

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
7 rate up comment rate down comment 8
анонимен
преди 3 години
Хората я помолиха да обърне. Тя обаче чисто луда почна да гази напред и да удря хора с колата. Не заслужава да е родител! Сигнализирай за неуместен коментар
3
8 rate up comment rate down comment 4
Гледах предаването с
преди 3 години
Пияни и душевно болни зомбита!С какво са по-добри от шайката на Бойко?Само една жена знае какво иска и прави необходимото доколкото е по силите й. Полицията си е завряла главата в з*ка... А останалите - пред телевизорите - заслужаваме си и управниците и мутрите и зомбитата! Сигнализирай за неуместен коментар
2
10 rate up comment rate down comment 5
Шивачът
преди 3 години
Тълпа без програма и криминална! Сигнализирай за неуместен коментар
1
10 rate up comment rate down comment 4
Ива Хаджисотирова
преди 3 години
Репортерката на телевизията Ви Михаела Карабельова е изключително непрофесионална, едностранна и пристрастна, дори и не се опитва да изглежда обективна при отразяването на т. нар. протести - с изключително неадекватни и манипулативни коментари, представящи пияните и агресивни *** като някакви борци за демокрация. Много далече сте и тя, и телевизията Ви, от истинската журналистика и от обективните факти. Сигнализирай за неуместен коментар