Полицията задържа бургазлия, склонявал момичета да проституират

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичетата

07.03.2020 | 20:12 Редактор: Юлия Христова
Полицията задържа бургазлия, склонявал момичета да проституират

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас, бе задържан при специализирана полицейска операция, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стриптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18-27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичетата. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри (освен български лева, са открити долари и евро банкноти).

Освен 38-годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител, като към момента се изяснява съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК