МВР пусна снимки на дрехи, намерени при двойното убийство в Негован

На 18 август бяха открити две силно разложени тела

22.08.2019 | 14:50 Редактор: Ралица Братанова

Във връзка с предприетото  разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията на Негован, МВР разпространява снимки от намерени на мястото части от дрехи, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки, могат при гарантирана анонимност да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена на предполагаема възраст 45-55 години и на мъж на възраст между  65 - 75 години.

На 18 август бяха открити две силно разложени тела край водоема на Негован. До момента полицията все още не е могла да ги идентифицира. Телата са били поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", коментира тогава говорителката на главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Снимки: Пресцентър МВР

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК