Каквито ремонтите в столицата, такава и оценката във Facebook: "#hubavo e"

Софиянци категорични: Плочките пред "Седмочисленици" не мраморни, а македонски

04.10.2018 | 21:18 Редактор: Велислав Филипов
Каквито ремонтите в столицата, такава и оценката във Facebook:

Първите разходки по прясно ремонтираните участъци в София развълнуваха столичани. Реакцията в социалните мрежи беше светкавична. Положителни отзиви обаче нямаше. Столичани реагираха най-бурно на ремонтите на улица "Граф Игнатиев" и градинката пред църквата "Свети Седмочиселници“. 

Хора и улици, град като град. Днес обаче София не приличала на град. Още по-малко на столица – поне според хората, които живеят в нея. Едва ли обаче "Баш Майсторът" би харесал ремонта на улица "Граф Игнатиев“. Не го харесват и столичани. 

Един от тях е господин Червенков, който иронично критикува случващото се със софийската инфраструктура със своя хаштаг - "#hubavo e" - на шльокавица. 

Други шеговити софиянци сравниха трамвайните релси на улицата с тези във Франция. Някои от потребителите в социалната мрежа твърдят, че един от работниците по "Графа" дал ексклузивно интервю за испанска медия.

Градусите нажежи и ремонтът на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици“ . Някои определиха плочките като фаянс за баня, според други пък теренът бил новата площадка за сватбени церемонии, а в дните без ритуали, ставал и за автокъща.

Вижте повече във видеото.