Зам.-кметът на София за ремонта на "Графа": Въпрос на лично възприятие

Плочите пред "Свети Седмочисленици" били македонски, а не китайски

04.10.2018 | 15:23 Редактор: Тодор Петров
Зам.-кметът на София за ремонта на

В последните дни реконструкцията на столичната улица "Граф Игнатиев" предизвика широк отзвук сред столичани, в медиите, а и в социалните мрежи. Причината бе гледката след премахването на огражданията в участъка между ул. "Алабин" и площад "Гарибалди" - неравни настилки, незапълнени фуги и проблеми при съединяването на различен паваж.

След сигналите за лошо изпълнения ремонт загражденията бяха върнати, а от Столичната община обявиха, че реконструкцията не е приключила и не може да се правят генерални заключения.

"Въпрос на лично възприятие е дали на някого му харесват паветата или не. Нашата основна цел е тези павета, каквито и да са те, да бъдат положени по най-качествения начин", обяви зам.-кметът на София Евгени Крусев, след като дойде на място да разгледа обекта.

На въпрос за гледката пред църквата "Свети Седмочисленици" и поставените там плочи, Крусев отвърна, че настилката е с бетонови плоскости, а не мраморни, а и не били китайски, както бил чел из форумите, а македонски.

"Предстоят още строителни дейности по ул. "Граф Игнатиев", след извършването им може да дадем оценка дали строителят си е свършил работата", настоя Крусев пред журналистите.

Четете повече по темата в Dnes.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)