Необходими продукти:
1 багета
около 5-6 с.л. сос за паста по ваш избор
настъргана моцарела
няколко резена колбас
сушен риган – на вкус
пресен босилек – на вкус
Начин на приготвяне:
На багетата се правят дълбоки разрези, сякаш ще я режете на филийки, но без да достигате до края. В разрезите на хляба намажете добре соса и поставете от настърганата моцарела, подправките и колбаса. Отгоре също може да намажете със сос, да поръсите сиренето и да украсите с колбас. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10-15 минути, съветва az-jenata.bg.
Снимка: Freepic
Тагове:
След стрелбата в Сидни: Основният заподозрян е Иран
Възможно ли е в Украйна да се произведат избори по време на война?
Отварят за движение новоизградения участък от бул. “Рожен”
Песков за изказването на Рюте: Безотговорно
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Наследствена ли е шизофренията?
Част от амазонската тропическа гора вече е частна собственост
На повърхността на луната на Юпитер – Европа, е забелязан гигантски черен „паяк“
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
101 проверки на обекти и лечебни заведения извърши РЗИ за седмица
Ръководството на Спартак (Варна) покани феновете на открита беседа
Тръмп допуска загуба за партията му на изборите
Очаква ни сняг за Нова година
Няма данни за пострадали българи в Австралия
"Булгаргаз" предлага поевтиняване на природния газ с над 3% за януари
Египет предлага арабските държави да координират енергийните покупки в извънредни ситуации
Кадър на деня за 14 декември
Защо товарният железопътен транспорт в САЩ отделя повече емисии от въглищните централи?