Признаците, че носим родова карма и как да се освободим от нея

Може да забелязвате повтарящи се събития в живота на членовете на семейство ви

13.06.2024 | 21:16 Редактор: Вяра Димова
Признаците, че носим родова карма и как да се освободим от нея

Имали ли сте чувството, че събитията в живота ви не са само плод на случайност. Дали не изплащате чужди дългове от минали животи? Вижте кои са признаците, че може би носите родова карма. 

Вие сте по-свързани духовно от останалата част от семейството ви 

Един от признаците, че вие сте този, който носи вашата семейна карма, може да включва чувството, че сте по-духовно свързани от останалата част от вашето семейство. Имате впечатлението, че има истинска връзка между вас и духовната енергия. Силата на Вселената ви говори и вие го осъзнавате.

Страхувате се от последиците от негативната карма 

Изглежда, че полагате значителни усилия да премахнете негативната карма от ежедневието си. Осигурявате много енергия и прекарвате много време в опити да избегнете това, което е негативно за вас. Често срещаните страхове, свързани с негативната семейна карма, включват преживяване на същите негативни модели и поведение като членовете на вашето семейство; невъзможност да се освободите от цикъла на негативност и изправяне пред последствията от минали негативни действия.

Преодоляването на страха ви от негативна семейна карма включва разбиране и справяне с основните причини за тези страхове. Като идентифицирате тези модели, можете да започнете да се освобождавате от цикъла на негативността и да направите положителни промени в живота си.

Забелязвате повтарящи се събития в живота на членовете на вашето семейство 

Изправени пред наблюдението на някои грешки, които се повтарят в семейството, вие се чувствате задължени да ги коригирате. Честите повтарящи се тенденции в семействата включват пристрастяване, злоупотреба, гняв, лоша комуникация, финансови проблеми и проблеми във взаимоотношенията. Тези тенденции могат да се проявят по различни начини във всяко поколение, но основните модели остават същите.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay