Дженифър Лопес на червения килим без Бен Афлек

Според слуховете двамата дори живеят отделно

25.05.2024 | 10:36 Редактор: Тодор Петров
Дженифър Лопес на червения килим без Бен Афлек

54-годишната актриса и певица Дженифър Лопес се появи на премиерата на новия си филм Atlas в Лос Анджелис. Тя се усмихваше широко на червения килим, въпреки продължаващите слухове за проблеми в брака ѝ с Бен Афлек. 

Появата на Джей Ло идва на фона на слуховете за разрив в отношенията ѝ с Бен Афлек. Двамата съпрузи не бяха снимани заедно повече от месец, но през последните няколко дни се появиха на множество места, сякаш за да оборят спекулациите. През уикенда те бяха видени да се усмихват, носейки сватбените си халки. 

Въпреки това, източници твърдят, че отношенията между Бен и Джен не са никак розови, като двамата дори живеят отделно, въпреки че се намират в Лос Анджелис.

Лопес, която в момента се подготвя за своето турне за промотирането на Atlas, наскоро дебютира албума си This Is Me... Now, който бе придружен от филм, вдъхновен от романса ѝ с Бен. Документалната поредица носи името The Greatest Love Story Never Told и разкрива малко повече детайли за брака им.

По същото време Джей Ло сподели, че съпругът ѝ най-вероятно не се чувства много добре от факта, че участва в документален филм за връзката им, но се е съгласил заради нея. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС