Дженифър Лопес ревнува Бен Афлек от София Вергара

Не всичко в отношенията им е гладко

25.03.2024 | 12:41 Редактор: Толя Стоянова
Дженифър Лопес ревнува Бен Афлек от София Вергара

Дженифър Лопес и Бен Афлек намериха щастието 20 години след раздялата. Невероятната им любовна история продължи, като се превърна в дългоочаквана сватба.

Техни любовни писма бяха включени в документалния филм на певицата "The Greatest Love Story Never Told", където става ясно как Бен превръща всичките им бележки, съобщения и имейли в книга, която подарява на Джей Ло.

Не всичко обаче е гладко в отношенията им. Неведнъж двамата са засичани да спорят и особено фотографите често успяват да уловят намусената физиономия на Афлек. Дженифър Лопес наскоро сподели, че двамата с Бен все още преживяват посттравматично стресово разстройство, което са имали и в първия си романс. Джей Ло призна, че това разстройство е причинено от тежкия медиен интерес, който двамата са претърпели, когато са се срещали за първи път преди повече от 20 години.

За певицата пък се оказа, че има проблеми с доверието към него. Този път тя е породена от изневяра в предишната си връзка с Алекс Родригес. Сега тя ревнува и настоящия си любим. Според източник Дженифър подозира, че съпругът ѝ се интересува от София Вергара и я смята за идеалната жена. Певицата отбеляза и тяхната близост по време на снимките на филма "Това съм аз...сега".

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС