Енрике Иглесиас разкри какво мисли Анна Курникова за целувките с фенките му

Двамата се запознават през 2001 година

09.05.2024 | 15:23 Редактор: Искра Ангелова
Енрике Иглесиас разкри какво мисли Анна Курникова за целувките с фенките му

Енрике Иглесиас е сред най-обичаните изпълнителни. На своите концерти той често целува развълнуваните си фенки. Във видео от интервю на испанския изпълнител за предаването FYI Show по SiriusXM преди няколко дни, Иглесиас сподели истинското мнение на Анна Курникова относно известната му практика да качва дами на сцената и да ги целува страстно пред погледите на останалата публика.

След като водещият Мак попита дали бившата тенисистка изпитва ревност, когато вижда приятелят ѝ да бъде в опасна близост с друга жена, той категорично отрече.

"Дори и тя е била на няколко от концертите ми, когато съм правил подобни неща. Правя го постоянно - обичам да прегръщам, да целувам и да бъда мил с феновете си. Обичам да се сближавам с тях", допълва Иглесиас.

Казва още, че Анна често е поглеждана с изненада от останалите дами в публиката, които се чудят как тя стои необезпокоявано и съвсем не се интересува от това, което се случва пред очите ѝ. По думите му тя много добре знае какво ще се случи във всеки един момент от шоуто и очаква да види как Енрике ще качи някоя дама при себе си и ще ѝ покаже любовта си.

"Просто обичам да показвам любов към феновете си, защото, ако те не бяха тук, аз нямаше да достигна до тези върхове", казва още изпълнителят.

Иглесиас и Курникова се запознават през 2001 година на снимачната площадка на видеото към песента Escape. Започват връзка малко по-късно и оттогава увеличиха семейството си с три деца - 4-годишната Мери и 6-годишните близнаци Николас и Луси.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС