Енрике Иглесиас възнамерява да се пенсионира

Певецът призна, че предстоящият му студиен албум ще бъде последен

23.11.2023 | 18:17 Редактор: Ивета Велева
Енрике Иглесиас възнамерява да се пенсионира

Роденият в Мадрид Енрике Иглесиас напоследък е открит и честен относно желанието си да се пенсионира, поне в издаването на нова музика. Световноизвестният певец и текстописец още преди време разкри, че смята да се оттегли от записите на музика.

Още през септември 2021 г. той каза, че се намира в онзи момент, когато смята, че е подходящо да промени нещо кардинално в живота си. Иглесиас заяви, че следващият му студиен албум ще бъде и неговият последен.

48-годишният латино идол смята да спази обещанието си и да спре да записва нова музика след издаването на предстоящия му 11-и албум.

"Албумът е напълно е завършен. Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втория етап от турнето и да ги пусна. Работя върху този албум от доста години. И за мен винаги е било, както казах, последният ми албум… това е той. Не мисля – не, знам, няма да правя повече албуми", каза звездата. 

В момента той продължава турнето си Trilogy Tour и феновете на певеца ще имат шанс да го гледат в действие именно по време на някой от  концертите му. От средата на октомври Иглесиас е на път заедно с колегите си Рики Мартин и Питбул. Въпросното турне беше удължено с 18 нови концерта през 2024 г. заради големия интерес.

Четете повече в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС