Тейлър Суифт тръгва на турне в Европа, започва от Париж

Около 42 000 души ще чуят "Eras Tour" във Франция

07.05.2024 | 08:32 Редактор: Вяра Димова
Тейлър Суифт тръгва на турне в Европа, започва от Париж

Турнето "Eras Tour" на Тейлър Суифт най-накрая довежда най-голямата икона на поп културата на века в Европа, започвайки с четиридневна обиколка в Париж. Певицата счупила почти всички рекорди в музиката и шестото ѝ турне не прави изключение.

Започналото през март 2023 г. турне "Eras Tour" вече е първото, за което са продадени билети за над 1 млрд. долара. Очаква се да надхвърли двойно тази сума до приключването му във Ванкувър през декември тази година.

Swifties в Париж са особено развълнувани да чуят песните от новия ѝ албум "The Tortured Poets Society", които се изпълняват за първи път. Много критици осмиват албума с 31 песни като раздут и посредствен - "рядка грешна стъпка" по думите на британското музикално списание NME.

Подобно богохулство кара преданите ѝ фенове да се изчервят - списание "Paste" е имало нужда да запази анонимността на унищожителната си рецензия, знаейки твърде добре как ще реагират феновете ѝ.

Около 42 000 души ще видят Суифт в Париж преди тя да се отправи към дати в Швеция, Португалия, Испания, Великобритания, Ирландия, Нидерландия, Швейцария, Италия, Германия, Полша и Австрия, пише БГНЕС.

Турнето на 34-годишната певица продължава да бъде машина за печелене на пари, която надхвърля и най-смелите мечти на промоутърите и залите.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: БГНЕС