Тайните на Дженифър Анистън за красота и фитнес

Тези дни тя поставя на първо място чувството за благополучие

05.05.2024 | 19:53 Редактор: Деси Николова
Тайните на Дженифър Анистън за красота и фитнес

Рутините на Дженифър Анистън са част от легендата на знаменитостите. От десетилетия феновете на актрисата следват нейните съвети за фитнес и хранене. След 30 години шлайфане под светлината на прожекторите, подходът на Анистън да се грижи за себе си се е променил. Тези дни тя поставя на първо място чувството за благополучие и задоволство от самата себе си. 

На 55 години кариерата на Дженифър не се е забавила. Тя управлява марката за грижа за косата LolaVie, ръководи продуцентска компания и е напът да започне снимките по четвъртия сезон на сериала The Morning Show. Въпреки това, ежедневието ѝ със сигурност се е променило. Вместо да тласка тялото си до предела на силите му, тя е приела по-мек начин на живот точно като всички нас – особено в контекста на нейната фитнес рутина.

Нещото, с което поддържа здрава коса

Анистън признава, че се опитва да стои колкото се може по-далеч от топлинните инструменти. Казва, че сешоарите, пресите и машите ще унищожат косата ви, като говори от собствен опит. Когато прекомерно обработвате, пребоядисвате или се сушите всеки ден, това уврежда кичурите ви. Именно затова Анистън се опитва да избягва топлинната обработка колкото се може повече, като в същото време използва подходящи за косата ѝ шампоан и балсам, заедно със седмична маска.

Любимата ѝ тренировка

Всичко, което включва планкове и движения с приплъзване са в графата "любими" на Дженифър Анистън. По думите ѝ, тези упражнения тренират корема, краката и задните части и така помагат на цялото тяло да остане във форма.

Четете повече в tialoto.bg

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: БГНЕС