Розовата Луна нови огромни промени и обрати за няколко зодии

Потапяме се в емоциите си

23.04.2024 | 22:34 Редактор: Искра Ангелова
Розовата Луна нови огромни промени и обрати за няколко зодии

Очаква ни пълнолуние в знака на водния Скорпион. Събитието се нарича още Розова луна. Потапяме се в емоциите си, вглеждаме се по-дълбоко в нещата, но също така ставаме и по-чувствителни. Ще има неочаквани обрати. Всяко предизвикателство ни води по пътя, определен за нас. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-много, според "Parade".

Телец

Трябва да решат какво следва и какво да направят - така ще продължат към следващата фаза, след като са се излекували. По време на пълнолунието на фокус са връзките и романтичните отношения. Присъствието на Плутон ги кара да станат реалисти по отношения на това каква власт имат върху нещата, които се случват в живота им. Да помислят дали не изискват прекалено много неща и дали не очакват повече от това, което хората реално могат да им дадат. Дали пък не преследват лоши и токсични връзки, защото мислят, че така пазят сърцето си? Време е да поразсъждават отново върху възгледите, които имат от много време, що се отнася до връзките, любовта и партньорствата.

Лъв

Пълнолунието в Скорпион носи изненадващи разкрития и нова информация, засягаща хората, близки до тях, дори роднини. Сега ще се разбере кой е източникът на драма в живота им. Лъвовете ще трябва да изберат как да реагират на тази нова информация, която им поднася животът. Да бъдат бдителни и наблюдателни, що се касае до всичко, което се случва по време на Розовата луна. Но да се въздържат от това да споделят мненията си и да реагират прекалено прибързано, докато все още е Меркурий е ретрограден. Възможно е все още да не знаят цялата история, информира teenproblem.net.

Скорпион

Събитието влияе най-много на тях - все пак пълнолунието е в техния знак. На фокус са идентичността им и характера им. Сега се сблъскват със сенките си, потапят се дълбоко в себе си и виждат подсъзнателните мотиви, които задвижват действията им и решенията им. Основна тема за Скорпионите сега ще е къде, как и защо отказват да са щастливи и доволни от себе си, само за да отговорят на очакванията на другите. Може да трябва да признаят пред себе си, че не са толкова освободени от възприетите като авторитети, колкото им се иска. И една от причините за това е, че все още позволяват на страха да води изборите им.

Водолей

Тези зодии ще получат някои невероятни прозрения, що се касае до самореализацията им. Сега се сблъскват егото, желанията на сърцето и унищожението. Време е да осъзнаят кои мечти си струва да оставят в миналото - това е за тяхно добро. Да помислят върху кои неща може да имат повече влияние и къде могат да проявят малко повече ексцентричност, що се отнася до мечтите им. Пълнолунието ще им позволи да видят някои несъответствия и ще ги направи по-могъщи. Сега те ще могат да си върнат увереността в себе си и се захванат с ново начинание.

Снимка: БГНЕС