Пълнолунието в Скорпион разкрива тайни и ни направи по-остри в общуването

Добре е да разчистим всичко, което ни тежи

23.04.2024 | 08:35 Редактор: Вяра Димова
Пълнолунието в Скорпион разкрива тайни и ни направи по-остри в общуването

Очаква ни пълнолуние в знака на зодия Скорпион на 23 април. Априлското лунно събитие се нарича още Розова Луна, тъй като се случва в период, в който цъфтят розовите листенца на някои дървета. Скорпионът е мистериозен знак. По време на това пълнолуние е много възможно някои тайни отпреди месеци да излязат наяве, тъй като Луната ще бъде в квадрат с мощния Плутон в същия ден.

По време на пълнолунието бихме могли да бъдем честни със себе си и да изчистим онези връзки или навици, за които знаем, че ни вредят от доста време.

Когато имаме пълнолуние в Скорпион, реакциите ни към другите, към събития могат да станат по-остри, точно като жилото на Скорпиона. Възможно е да чувстваме нещата малко по-страстни или може да сме готови да стигнем до крайности, до които иначе не бихме. Луната в Скорпион не е известна с това, че е сдържана.

Това е събитие, което ще ни накара да погледнем навътре в себе си, за да разберем наистина дълбочината на чувствата си. Този период на интроспекция може да доведе до по-голямо самосъзнание, както и до осъзнаване на хората около нас.

Не бива да се изненадваме, ако получим червени флагчета относно някои хора в обкръжението ни.

Пълнолунието в Скорпион ще ни помогне да изчистим пътя си от всякакви препятствия и блокажи. Това е пикът на много важни астрологични транзити, като момент на трансформация за нас. Важно ще бъде да се грижим добре за себе си, да обичаме вътрешното си дете и да си напомняме, че ще бъдем добре. Време е да разчистим всичко, което ни тежи, включително негативно мислене и токсични хора и места.

Скорпионът е знак на трансформацията, както и на властта и контрола, но и на сексуалните удоволствия. Сексът ще ни помогне да се освободим от натрупаното напрежение, да преоткрием сексуалността си.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay