Риана провокира - облече се като монахия, обвиниха я в богохулство

Някои потребители в социалните мрежи се застъпиха за певицата

11.04.2024 | 08:57 Редактор: Искра Ангелова
Риана провокира - облече се като монахия, обвиниха я в богохулство

Риана беше обвинена в обида на религията заради фотосесия за списание Interview, в която се появи като монахиня. В Instagram под снимките на 36-годишната певица се появиха много възмутени коментари: фотосесията на Риана е наречена "богохулство" и "подигравка с религията".

"Обичам Риана, но никога не съм разбирал тази мания за сексуализиране на религиозни идеи", пише един потребител.

Други се оплакаха, че "религиозните образи се използват за грешни цели" и критикуваха Риана, че от всички изображения е избрала онова, което е свързано с религията.

Някои потребители се застъпиха за певицата и попитаха критиците дали са правили подобни коментари към публикациите на всички, които са се облекли като монахини за Хелоуин, информира БГНЕС.

По време на снимките за списанието певицата позира на модната фотографка Надя Лий Коен, която е известна със сътрудничеството си с Миу Миу, A$AP Роки и Ким Кардашиян. Риана пробва визии от Dior, Bottega Veneta, Loewe, Loro Piana и Savage x Fenty. В интервю за изданието тя каза, че мисли за пластична операция за повдигане на гърдите.

"Искам гърдите си да са притиснати към раменете ми, точно където бяха. Не искам импланти. Просто искам повдигане", каза тя.

Снимка: БГНЕС